Zpravodaj dobrovolníkům

Přátelé, sháním pomoc

1/ Docházení k osamělému seniorovi.

2/ Vánoce s lidmi bez domova

•        do kuchyně bychom potřebovali na 22., 23., 24. - každý den dva dobrovolníky.
  •        na přípravu tabule 24. 12.  prosíme tři dobrovolníky
  •        na obsluhu klientů večer 24. 12. prosíme tři dobrovolníky

3/ Pečení perníčků pro seniory - 27. listopadu 8:30 - 12 hodin. tradiční společné pečení v Domě Matky Terezy, U Mostku.

4/ Přáníčka pro seniory - vyrobte vánoční přání, vepsat přání, básničku, napsat křestní jméno. Je potřeba cca 400 kusů přáníček, která se rozvezou k seniorům a nemocným po regionu Hradecka a Třebechovicka.Prosíme o předání, či zaslání přáníčka do 1. prosince. Adresa: Oblastní charita Hradec Králové, Komenského 266, 500 03 Hradec Králové.

5/ Stále hledáme pomoc se Sbírkou  potravin, která se koná 20. listopadu. Je možné se hlásit ve třech časových rozmezích. Více v přihlášce na Sbírku.

6/ Aktuálně běží celostátní akce Milostivé léto - šance alespoň částečně se vymanit z dluhové pasti a začít znovu žít normální život.

ZVEME VÁS
Srdečně zveme na benefiční koncert pro holčičku z rané péče Sluníčko - 22. 11. od 19 hodin.

Doučování dětí ze ZŠ Josefa Gočára - bohužel v tuto chvíli nehledám dobrovolníky na doučování.  Věřím, že časem opět bude možné za dětmi chodit.

Aktuálně a NOVĚ sháníme nové pracovníky do týmů - více Výběrové řízení

Děkuji za zájem, podporu, těším se na setkání, společné chvíle.

Hlaste se prosím na e-mail: dobro@charitahk.cz

Ahoj, Petra Zíková, koordinátorka dobrovolníků, Oblastní charita Hradec Králové

Kdybyste cokoliv potřebovali, ozvěte se na dobro@charitahk.cz. Pokud nechcete odebírat zpravodaj, je nutné se odhlásit ze systému.