Vánoční besídka v "mamiňáku"
17. prosince 2018 Aktuálně Domov pro matky

Vánoční besídka v "mamiňáku"

Velké přípravy, mnoho a mnoho hodin zkoušení a chystání - to je vánoční besídka v azylovém domě. A výsledek? Neopakovatelná, spontánní, laskavá vystoupení dětí i maminek žijících v azylovém domě na Pouchově.

Ve středu 12.prosince byl azylový dům připravený přivítat návštěvníky a hosty odpolední Vánoční besídky. Následovala po Slavnostní Mši, kterou sloužil tradičně P. Zdeněk Novák.vánoční besídka pro veřejnost

Besídku moderovala PhDr. Eva Zálešáková, jejíž laskavost v hlase i srdci umocňovala příjemnou atmosféru. Ke slovu vyzvala ředitele Oblastní charity Hradec Králové Mgr. Vojtěcha Šůstka a premiérově i nového primátora Statutárního města Hradec Králové prof. PharmDr. Alexandra Hrabálka, CSc.

V rámci programu v úvodu zatančily nejmenší děti, jejich bezprostřednost byla dojemná a úsměvná.Velké ovace si vyslechli i dva mladíci, kteří repovali své vastní texty. Velmi dojemné bylo vystoupení dívek, které zpívaly pro maminky a oplátkou, na závěr maminky zpívaly vánoční koledy svVánoční besídka proveřejnostým dětem i hostům odpoledne.

Zastavení na besídce v Domově pro matky s dětmi je v tomto předvánočním čase vždy velmi emotivní. I přes vážné téma, které maminky řeší a situaci, ve které se nachází, je tento vánoční čas i zde krásný, laskavý a láskyplný.

Za to velký dík všem pracovníkům Domova pro maminky s dětmi, sponzorům a všem podporovatelům azylového domu.

charita

KOMU A JAK POMÁHÁME - zde naleznete kompletní přehled všech služeb Oblastní charity HK.