Kamínková benefice 2019 rekordní

Po dvou dnech Kamínkové benefice ve dnech 26. a 27. června se všem poradkyním ve Středisku rané péče Sluníčkorozzářily oči. Výtěžek pro jejich péči se rekordně vyšplhal na 76 421 Kč. Nadace Divoké Husy navíc podpoří tento projekt částkou až do výše 60 000 Kč.

Kamínková benefice skončila, za jejím úspěchem je mnoho, mnoho lidí - malých i velkých. Všech, kteří malovali, kteří pomáhali v rámci prodejních dnů, kteří akci jakkoliv podporovali. Slova díků patří všem. Jsme vděční za pomoc, za všechny nádherné kamínky, za slova podpory, za zájem.

Za každým omalovaným kamínkem byla důvěra v to, jak raná péče rodiny podporuje a jak jim pomáhá. Za každým kamínkem byl příběh - party lidí se sešly, aby malovaly, děti se seniory společně prožili hezké odpoleden, děti ve školách, senioři v sociálních zařízeních, vnučka, která malovala s babičkou, i žena, které malování pomohlo v rámci psychické terapie......kamínek  byl pojítkem, radosti, dobrého skutku a příjemně prožitých chvil. Každý kamínek se stal součástí pomoci rodinám s dětmi, kterým osud nastavil odvrácenou tvář. V každém kamínku je laskavost a naděje... děkujeme vám. Za omalované kamínky se nakoupí speciální pomůcky a další potřeby pro práci s dětmi s postižením.

Děkujeme Vám.

Kamínková benefice byla rozdělaná do dvou částí.

1/ Prodej kamínků od dětí a dospělých. - výtěžek 33 821 Kč.

Kamínky malovali: senioři z Domova důchodců z  Černožic, senioři z aktivizační dílny Grand park Hradec Králové, děti ze ZŠ Jana Pavla II., děti ze ZŠ Josefa Gočára Hradec Králové, děti ze ZŠ Jiráskovo náměstí HK, děti ze ZŠ Svoborné Dvory, studenti Gymnázia J. K. Tyla, studenti z Domova mládeže při Střední zdravotnické škole HK, děti ze ZŠ Krakovany, děti ze ZŠ Librantice, dospělí i děti týmu Český zálesák, děti ze ZŠ Mžany, dospělí i děti z Mokrovous, dospělí i děti z  Kratonoh, děti z MŠ Třebechovice pod Orebem, dospělí i děti z  SDH Rohoznice, dospělí i děti z  Lodína, dospělí i děti z  Kruhu dobrovolníků, tým pracovníků McPEN, ženy z jógy paní Vladislavy Jezberové, tým prémiových bankéřů ČSOB HK, žonglérská skupina ENFYS, děti ze ZŠ Skřivany, tým maminek z Infocentra HK, maminky a děti z Ústavu lékařské biochemie HK, Jana Picková z Rasošek, Skauti ze střediska Holice, Skauti ze střediska Stěžery, Marie Zajíčková, Amálie Hégrová, Anna Hégrová, Helena Novotná, Milena Valešová, Jolana Anděrová s dcerami, Michaela Gabrielová, Renata Marečková, Andrea Ziklová s dcerou, Anička Staňková, Kateřina Syrová, MC Domeček, Hradec Králové, MC Sedmikráska Hradec Králové,kolektiv pracovníků z Ústavu lékařské biochemie LF HK s dětmi, skupina art terapie z Vysokého Mýta pod vedením Jitky Klofadové....

2/ Aukce kamínků od výtvarníků a hudebníků - výtěžek 42 600 Kč.

amínky do auce věnovali: Michael Rittstein, Matěj Macháček, Miloš Šejn, Eliška Podzimková, Barbora Dohnalová, Václav Švankmajer, Klára Sedlo, Dagmar Medzvecová, Pavel Čech, Lucie Staňková, Josef Bavor,Petr Zlamal, Roman Franta, Jan Homola,Vendula Hegerová, Zdeněk Šplíchal, Leoš Suchan, Josef Zlamal, Darja Čejková, Sonya  Večtomov, Jan Harant, Karel Jerie, Veronika Šrek Bromová, Jan Dinga, Marcela Burdová,Vlasta Kahovcová, Petra Černocká, Michal Burget, Dagmar Jirousková,Pavel Pucholt, Jitka Kamencová Skuhravá, Lukáš Miffek, Martin Mainer, Petra Vybíhalová, Jiří Kristen, Zdeněk Jirků, Vojtěch Mašek,  Zuzana Čížková, Nanako Ishida, Jiří Korn,Ivana Mrázková, Kateřina K. Budíková.

Nadace Divoké Husy zdvojnásobí výtěžek až dio výše 60 000 Kč. Divoké husy

Výtěžek celé akce je určený pro Středisko rané péče Sluníčko, které v domácím prostředí pomáhá rodinám s dítětem s postižením. Péče je pro rodiny zdarma. Vloni  jsme měli v péči 135 rodin z celého Královéhradeckého kraje.

Děkujeme za podporu : Marius Pedersen a.s., Merida Hradec Králové s.r.o., Kastt s.r.o., Dopravní podnik Hradec Králové, Galerie Koruna, Rádio Černá Hora,

20190626_170041IMG-20190628-WA0013