Kamínky od dětí a dospělých na Divadelním festivale

Omalované kamínky lze získat ve středu 23. a ve čtvrtek 24. června, vždy 15 - 21 hodin v Žižkových sadech v HK. Výtěžek podpoří Středisko rané péče Sluníčko, které pomáhá rodinám v domácí péči o dítě s postižením.

Kamínky od dětí i dospělých jsou překrásné. Za každým kamínkem je laskavost, ochota a naděje. Stovky párů rukou malovaly. Všichni chtěli nějak pomoci.

Moc Vám všem děkujeme. Bohužel jsme nezachytili  názvy všech škol i zařízení, kde se malovalo, nezveřejňujeme jména jednotlivců. Snažili jsme se poděkovat osobně, písemně i telefonem. Děkujeme za kamínky i prostřednictvím těchto řádků.

Moc Vám děkujeme !!!

Kamínky například malovali: děti ze ZŠ Skřivany, ZŠ Borohrádek, ZŠ Nechanice, ZŠ Dolní Přím, ZŠ Štefánikova HK, ZŠ Štefcova HK, ZŠ Třebechovice pod Orebem, ZŠ Bezručova HK, ZŠ Speciální Hradec Králové, ZUŠ Habrmanova HK, MŠ Svobodné Dvory, MC Sedmikráska, Žonglérská skupina ENFYS, děti i dospělí z Hořiněvse, Kratonoh, Petrovic, MŠ Svobodné Dvory,  klienti Domova na cestě ve Skutči a Domova důchodců Lampertice, SŠ Služeb Pouchov - Hradec Králové, Komunitní centrum Hněvčeves, Speciální škola HK, Český Zálesák, Štolbova městská knihovna Nechanice.

kam.

kam

Kamínky od dětí a dospělých

Mnoho stylů, témat, je z čeho vybírat.

• Žižkovy sady 23. a 24. června
  • po oba dny 15 - 21 hodin

Těšíme se na Vás s dobrovolníky

Výtěžek podpoří Středisko rané péče Sluníčko