Oblastní charita Hradec Králové děkuje

S velkou pokorou a vděčností děkujeme všem lidem, kteří nám nabízí pomoc.

Moc Vám děkujeme, že přinášíte tolik potřebné bavlněné roušky. V ulici Komenského 266 v Hradci Králové je stále můžete v čase 7 - 16 hodin předávat pracovníkům OCH HK, kteří je předají do našich služeb. Upřednostňujeme roušky dvojvrstvé, celé bavlněné. Pro děti v azylovém domě uvítáme také dětské roušky. Kontakt 777 721 641.

Moc Vám děkujeme i za nabídku dobrovolné pomoci s nákupy, vařením jídel, venčením psů. registrovat je možné na adrese dobro@charitahk.cz s uvedením jména, příjmení, věku, bydliště ( u hradeckých  stačí městská čtvrť), zda můžete využít auto, kolo... V případě potřeby bude dobrovolník vyzván k pomoci a obdrží od pověřeného pracovníka v sídle OCHHK na adrese Komenského 266:

• potřebné instrukce k činnosti (adresa, poučení),
  • vybavení základními ochrannými pomůckami (rouška, desinfekce na ruce),
  • pověření od OCHHK (kartička dobrovolníka),
  • v případě zajištění nákupů (potraviny, léky apod.) si vyzvedne z pokladny hotovost oproti podpisu.

Bude-li dobrovolník zajišťovat činnost přímo z domova, bude řádně poučen především o ochranných pomůckách a hygieně a budou mu předány veškeré potřebné informace o klientovi, včetně kontaktu na pověřeného pracovníka OCHHK, k ověření pověření dobrovolníka.

Děkujeme Vám. Upřímně Vám děkujeme.