Hlasování  - ocenění dobrovolníkům Křesadlo 2020

Hlasování - ocenění dobrovolníkům Křesadlo 2020

22. 4. 2021 - 6. 5. 2021 ČR Akce pro veřejnost

V uplynulém roce naší organizaci pomáhalo mnoho a mnoho dobrovolníků. Jsme všem vděčni za ochotu, odvahu a pomoc. Bez vás bychom uplynulý rok zvládali mnohem obtížněji. Osm dobrovolnic se dostalo do finálového kola v rámci nominace na cenu Křesadlo.

 
Můžete se účastnit hlasování a podopřit naše želízka.
Ve finále jsou: Nikola Vopařilová, Tereza Husáková, Anča Šádkováá, Zdena Andrýsová, Vendula Potměšilová, Jitka Novotná, Věra Gajdůšková, Lenka Štosková.

 

Všem dobrovolnicím patří veliké poděkování. Koronavirová nákaza prošla i týmem sestřiček a pečovatelek, bylo tedy personálně velmi těžké a vyčerpávající udržet v nastavených limitech domácí péči. Díky pomoci dobrovolnic tři páry rukou pracovnic péčí ve vypjatých dnech nechyběly. Sestřičky i sociální pracovnice nemusely zůstávat kvůli uzavření škol s dětmi doma, mohly dojíždět za svými klienty, kteří na ně čekali a kteří jejich péči potřebovali. Věděly, že o jejich milované děti je dobře postaráno.

Také děkujeme za dlouhodobou pomoc dětem v Azylovém domě . Dobrovolnice výrazně pomohly dětem překonat těžké období distanční výuky. Bez jejich pomoci by se situaci jen těžko podařilo tak dobře zvládnout. Mnohé děti potřebují individuální přístup, distanční výuka jim nevyhovuje a výklad nového učiva je mnohdy velmi náročný pro pochopení.  I v minulosti docházely dobrovolnice doučovat děti do Azylového domu, uplynulý rok byl ale také o odvaze. Nebylo pro ně vždy jednoduché vstupovat do Domova pro matky s dětmi, obzvlášť v době, kdy koronavirus překročil práh i tohoto zařízení.

Hlasovat lze až do 5. května