Benefiční představení "Moje tango"

Benefiční představení "Moje tango"

8. 11. 2022, 19:00 Klicperovo divadlo Hradec Králové Benefiční akce, Akce pro veřejnost

Srdečně zveme do Klicperova divadla na divadelní benefiční představení s názvem "Moje tango". Divadelní hru na podporu hospicové péče věnuje (podobně jako v minulých letech) divadlo Studio DVA, v hlavních rolích se můžeme těšit na Jitku Schneiderovou a Romana Zacha.   

Na Královéhradecku funguje v současnosti Domácí hospicová péče Hradec Králové, kterou provozuje Oblastní charita Hradec Králové.
Tato služba pečuje o lidi nevyléčitelně nemocné v jejich domácím prostředí, pomáhá jim zvládnout závěrečnou etapu života, tak, aby mohli odejít důstojně a bez utrpení. Pozornost a následná péče je věnována i pozůstalým.
Oblastní charita Hradec Králové v současnosti připravuje výstavbu lůžkového hospice ve Stěžerách u Hradce Králové.
Toto zařízení doplní již fungující Domácí hospicovou péči, naváže na její cíle a nabídne svým klientům možnost péče v prostorách hospice.
V uvedeném zařízení se bude kromě samotného lůžkového hospice nacházet i ambulance paliativní péče, zázemí střediska Domácí hospicové péče a sklad kompenzačních pomůcek.
Projekt vzniká v souladu se strategickými dokumenty města Hradec Králové i Královéhradeckého kraje, doporučuje ho vedení Fakultní nemocnice Hradec Králové i další odborníci z oblasti paliativní a hospicové péče.
V současné době usilujeme o soustředění finančních prostředků z různých zdrojů na první etapu – projektovou dokumentaci k výstavbě lůžkového hospice.
Všem návštěvníkům tohoto benefičního představení srdečně děkujeme za jejich zájem a ochotu podpořit změnu k lepšímu.
 
Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji Klicperova divadla (na Gočárově třídě 479/2) nebo on-line na této stránce: MOJE TANGO - 08.11.2022 19:00 (colosseum.eu)
 
logo_s2_divadlo
 
Představení podpoří Nadace Divoké husy. Děkujeme.
Divoké husy

Mgr. Martin Weisbauer

fundraiser
Tel.: 778 726 269 E-mail: 88EDZ.2o0bFlRe9jVX~mYZhaa8uuO1p