On-line Kamínková aukce pro Lůžkový hospic

26. 6. 2022 není určeno Benefiční akce, Akce pro dobrovolníky, Akce pro veřejnost

Již podruhé se koná online Kamínková aukce omalovaných kamínků na portále LiveBid.cz. Živá aukce začíná v neděli 26. června od 18 hodin. Od 12. června je možné vkládat limity k vybraným kamínkům. Výtěžek podpoří projekt výstavby Lůžkového hospice.

1/ Online aukce kamínků od výtvarníků

Online aukce se uskuteční 26. čevna od 18 hodin na www.livebid.cz.

Kamínky do online aukce přislíbili: Balabán Daniel, Bavor Josef, Bornová Erika, Brázda Jiří, Brázdová Jaroslava, Bukovský Ivan, Cajthaml David, Čech Pavel, Čejková Darja, Daněk Zdeněk, De Montfort Rosana, Fiala Petr, Forman Pavel, Franta Roman, Gargulák Jaromír, Geislerová Věra, Hábl Patrik, Haluzová July, Harant Jan, Havlová Veškrnová Dagmar, Hegerová Vendula, Hirscher Vladimír, Hlinovská Markéta, Hřivnáč Tomáš, Jetela Tomáš, Jirků Zdeněk, Kaláb Jan, Karel Jerie, Kašpar Adam, Kavan Jan, Kitzberger Ingid, Kovanda Jiří, Kristen Jiří, Krumphanzlová  Věra, Málek Štěpán, Málková M. Natálie, Matuška Pavel, Merta Jan, MICL, Miffek Lukáš, Miklínová Galina, Mrázková Ivana, Myslíkovjanová Barbora, Nanako Ishida, Němec Martin, Novák Roman, Olmer Matěj, Pištěk Jan, Pucholt Pavel, Rittstein Michael, Roučka Pavel, Ryzá Natálie, Sís Petr, Skuhravá Jitka, Suchan Leoš, Svoboda Jerry Jaroslav, Špaňhel Jakub, Štenclová Ivana, Vašíček Pavel, Večtomov Sonya, Vendlová Libuše, Veselý Petr, Viková Jindra, Vlna Ladislav, Vojtek Antonín, Zichová Tereza.

Jan Merta

Fotografie kamínků, vizitky autorů

ZDE

Výtěžek online aukce kamínků je určena na podporu projektu výstavby Lůžkového hospice ve Stěžerách

Kamínky bude možné prohlédnout v Galerii Koruna v Hradci Králové, vernisáž se uskuteční 22. června od 18 hodin.

Děkujeme všem výtvarníkům za vstřícnost a ochotu. Velice si vážíme si spolupráce a důvěry. Děkujeme Livebid.cz za poskytnutí důstojného prostředí pro aukci, děkujeme Galerii Koruna.

2/ Prodej kamínků od dětí a dospělých

Součástí Kamínkové benefice je také krásná, tradiční akce - Prodej omalovaných kamínků od dětí a dospělých v rámci divadelního festivalu. I letos můžete přijít do Žižkových sadů pro další kamínek ve dnech 29. a 30. června od 15  do 20 hodin. případně i kamínkek omalovat. Výtěžek této dvoudenní akce, při které se zapojí mnoho dětí ze škol, mateřských center, seniorů  i dospělých, se využije pro péči o rodiny s dětmi s postižením. Středisko rané péče Sluníčko se svými poradkyněmi rané péče dojíždí za rodinami po celém Královéhradeckém kraji. V domácnostech pracují s dětmi, jsou velkou oporou rodičům.

kam

Petra Zíková